Få tilsendt gratis byggevejledninger til inspirerende møbler

Når du tilmelder dig får du tilsendt de eksisterende vejledninger

Ansvarlighed

[edgtf_accordion layout=”simple”][edgtf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”Bæredygtighed”]

Vi producerer værktøj i høj kvalitet, produceret med fuld respekt for kloden. For os er bæredygtighed et mindset, som sætter sit præg på alle vores valg. Derfor stræber vi efter at træffe det mest ansvarsfulde valg, hvor vi kan. For os er bæredygtighed at tage ansvar for alle led i vores forretning. At sætte et nyt produkt i verden skal man tage ansvar for uanset hvad det er. Vi skal kunne svare på, hvilke konsekvenser vores produktionen har for samfundet. Hvordan bidrager vores produkt til det samfund, det er en del af. Og hvordan ender produktet sin rejse på en ansvarsfuld måde.

[/edgtf_accordion_tab][edgtf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”Transparency”]

Vi stræber efter at være 100 procent transparente, hvor intet fejes ind under gulvtæppet. Derfor vil vi også løbende dele ud om vores forretningsmodel, produktion og prissætning, og hvordan vi sætter os nogle konkrete mål, som vi kan holde os op imod.

[/edgtf_accordion_tab][edgtf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”Socialt ansvarligt”]

Vores produktion ligger i Danmark. Det sikrer os ordentligearbejdsforhold og en skånsom miljøbelastning, hvor næstenalt er reguleret og vi er i tæt dialog med vores producenter.

[/edgtf_accordion_tab][/edgtf_accordion]
[edgtf_accordion layout=”simple”][edgtf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”Holdbart”]

Vi garanterer dig, at du kan bruge vores værktøj resten af livet, ja lade det gå i arv til næste generation. Derfor giver vi dig livstidsgaranti, på vores produkter.

[/edgtf_accordion_tab][edgtf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”Genanvendt”]

Mindst 80 procent af vores metal er genanvendt, og kan genanvendes igen og igen.

[/edgtf_accordion_tab][edgtf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”Upcycling”]

Vores træ er et restprodukt, som nu ender som et smukt håndtag på en hammer eller skruetrækker i stedet for at ende som varm luft og øget co2 i.

Og skulle det ske, at du slider dit håndtag op, så kan du skifte det ud med et nyt, og stadig bruge de dele af værktøjet, som stadig fungerer, som de skal. Send den defekte del til os, så sender vi dig en ny.

[/edgtf_accordion_tab][edgtf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”Tag ansvar”]

Ikke bare ved at købe det, men også ved at bruge det til at bygge og reparere og sætte istand. Skab noget med mening, både for dig og for det samfund du er med til at skabe.

[/edgtf_accordion_tab][/edgtf_accordion]
Danish
Danish English
X