Få tilsendt gratis byggevejledninger til inspirerende møbler

Når du tilmelder dig får du tilsendt de eksisterende vejledninger

Knagerækken med plads til det meste

Få lidt mere skik på dit rod med denne knagerække. Knagerækken er simpel at bygge, og du kan tilpasse målene til din entre, dit køkken, børneværelset, eller hvor end den vil gøre sig bedst. Med hjælp fra vores udførlige byggevejledning, som du kan downloade gratis her, finder du en oplistning af nødvendige værktøjer, materialer og andre tips og tricks, så du kan komme i mål med den her sag af en knagerække.

Design af Isabella Baad

Byg en knagerække med plads til det meste

Download vejledning

Send link til

Vil du også tilmelde dig vores nyhedsbrev?

skoholder byggevejledning

Byg en smart skorib

Hos FLID tools har vi designet en skorib, som er både nem og billig at bygge. Samtidig er den et ret elegant alternativ til skohylden, synes vi. Med vores byggevejledning kan du bygge den på et par timer, og målene kan tilpasses så den passer perfekt til din egen entre. Find alt hvad du skal bruge for at komme i gang lige her i vores gratis byggevejledning, som også indeholder en masse brugbare byggetips og tricks, som vil gøre din byggeproces en smule nemmere.

Niveau: Let

Design: Julia Sand

Skoholder byggevejledning slutprodukt

Flid Tools Byggevejledning Skoholder

Download vejledning

Send link til

Vil du også tilmelde dig vores nyhedsbrev?

Byg din egen holdbare bænk

At drikke en kop kaffe på en bænk, man selv har bygget.

Bænken her er til den øvede, eller den som har mod på at kaste sig ud i et mere udfordrende projekt. Den er klassisk, smuk og kan bruges både inde og ude. Med vores detaljerede byggevejledning, kan du bygge bænken på én enkelt dag. Du kan selvfølgelig selv vælge det træ du har lyst til at bygge bænken i, og med valg af maling og farve kan du sætte dit personlige præg på designet. Her har vi valgt at male den med en smuk rød linolie. Vores? FLID tools byggevejledninger er ikke kun udførlige step-by-step byggeguides, men også en oplistning af nødvendigt værktøj, materialer og andre ressourcer, du har brug for for at komme i mål. I vejledningen deler vi også nogle af vores bedste byggetips og tricks, som vi har lært på den hårde måde. Download vores byggevejledning til en bænk gratis lige her, og start dit næste byggeprojekt allerede i dag. God byggelyst.

Niveau: Øvet

Design: Julia Sand

Bænk byggevejledning slutprodukt

Flid Tools Byggevejledning Bænk

Download vejledning

Send link til

Vil du også tilmelde dig vores nyhedsbrev?

Danish
Danish English
X