fbpx

Få tilsendt gratis byggevejledninger til inspirerende møbler

Når du tilmelder dig får du tilsendt de eksisterende vejledninger

  Ansvarlighed

  “At bruge hænderne til at skabe noget smukt med går aldrig af mode“

  Lad dit værktøj leve i flere generationer

  Vi designer værktøj, produceret af restmaterialer i høj kvalitet, der kan holde i flere generationer. Vi håber vores værktøj kan inspirere dig til bruge dine hænder til at bygge, reparere og sætte i stand, så vi sammen kan passe lidt bedre på vores klode. Men ikke kun for din egen skyld. FLID tools er sat i verden for at inspirere flere til at finde ind til deres skaberkraft. Til at bruge deres hænder til at skabe med. Vi vil sprede skaberglæden. 

  Cirkulære produkter til en cirkulær livsstil 

  80 % af vores metal er genanvendt og kan blive det igen. Træet i vores skafter er resttræ fra produktionen af danske designmøbler. Det samme gælder vores læder. På den måde får vi den bedste kvalitet og reducerer CO2-udledningen på samme tid.

  Forretningsmodel 

  Når du støtter os, går 50 % af beløbet til produktionen, der sikrer den bedste kvalitet og ordentlige arbejdsforhold i Europa. 50 % af beløbet går til salg, shipping og udvikling. Vi har valgt kun at sælge på vores egen webshop, hvilket betyder, at du frem for at betale for ekstra mellemled og dyr husleje betaler for bæredygtig og ansvarlig produktion i høj kvalitet. 

  X